A munka és a szabadidő közötti egyensúly megteremtése alapvető fontosságú minden ember számára. A Kolosy tér mellett található, Resolution Property tulajdonolta Buda Square irodaház azok számára is ideális helyszínt jelent, akik a munkanap végeztével szeretnének feltöltődni, lazítani vagy éppen aktívan kikapcsolódni egy kicsit. Egyik fő vonzereje a Nr1 Fitness terem, amely közvetlenül az épületben található, így az itt dolgozó irodisták számára villámgyorsan, gyakorlatilag bármikor elérhető – akár egy rövid, ebéd utáni átmozgató edzés, akár egy hosszabb esti tréning is betervezhető, a modern gépek és a kényelmes elhelyezkedés minden igényt kielégítenek.

Az irodaház közvetlen környékén számos egyéb lehetőség kínálkozik a munka utáni lazításhoz is. Pár perc sétával elérhetők a Kolosy tér közkedvelt kávézói és éttermei, ahol egy-egy hajtósabb nap után jól esik a levezető baráti beszélgetés például egy jó kávé vagy egy-két pohár ital mellett. Ha pedig valaki a természetben szeretne feltöltődni, a közeli Margit-sziget ideális választás a szabadtéri sportokhoz vagy éppen egy jóleső sétához.

Ezek az adottságok egytől-egyig hozzásegítik a Buda Square-t ahhoz, hogy egyedülállóan előnyös választássá váljon a budapesti „A” kategóriás irodaházak piacán. Elhelyezkedése nem csak a közlekedés szempontjából kiváló, hanem az épület közvetlen környezetének infrastruktúrája is a bérlők kényelmét szolgálja. A már korábban említett Kolosy téri piac közelsége például garancia lehet arra is, hogy akár reggel, még a munka előtt, akár pedig délután is friss termékeket vásároljunk a mindennapi bevásárlások során, megkönnyítve a munka utáni teendőket, minőségibbé téve az étkezéseinket.

A Buda Square irodaház azon túl, hogy modern környezetet kínál, olyan hely is egyben, ahol a dolgozók hétköznapjai kényelmesebbé és élvezetesebbé válhatnak. A munka utáni sportolási és kikapcsolódási lehetőségek, a közelben elérhető szolgáltatások garmadája, valamint a természet közelsége mind-mind hozzájárulhatnak a dolgozók elégedettségéhez, a tartós munka és magánélet közti egyensúly megteremtéséhez.

Fedezze fel Ön is a Buda Square előnyeit, legyen része ennek a dinamikus és fenntartható közösségnek!