Kevesebb mint egy hónap múlva jelennek meg az új, iPhone 16 modellek, melynek új funkciói többnyire az Apple Intelligence köré helyeződnek majd várhatóan, amit azonban az európai felhasználók egy jó darabig még biztosan nem fognak megtalálni az új iPhone-okon.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy a távoli jövőben ne jelennének meg olyan telefonok az Apple-től, amelyek nem hívják magukra a figyelmet, akár az európai felhasználók körében is. Iparági pletykák ugyanis arról szólnak, hogy jövőre, azaz 2025-ben egy új, látványosan vékonyított iPhone-modell jelenhet meg – írja a Business Insider.

Ez annyiban nem lenne meglepő, hogy az eddigi információk alapján más gyártókhoz hasonlóan az Apple is kivégzi a kisebb méretű telefonokat, és már a standard számozott modell is nagyobb lesz az eddigieknél, vagyis az iPhone 16 dimenzióiban már inkább az iPhone 15 Pro felé fog közelíteni.

Az Apple azonban az eddigi információk szerint még ennél is tovább megy: az új modell, amit a sajtóértesülések szerint iPhone Air-nek neveznek (az iPad Air után szabadon - szerk.) teljesen különbözni fog a számozott modellektől, szemben a kudarcot vallott Mini modellekkel.

Ezt a cikk szerint az indokolja, hogy a Pro termékcsalád technológiája és nagyméretű képernyői még mindig nem állnak készen arra, hogy egy ilyen vékony formafaktort belezsúfoljanak. Ezért elképzelhető, hogy a hardveres felépítését és a kialakítását tekintve az Air modell valahol félúton az iPhone 17 és a 17 Pro közé eshet.

Nem fogja elhinni mi hajtja az Apple növekedését

Az elmúlt három hónapban közel 30 százalékkal emelkedett a telefongyártó részvényeinek az értéke, bár a július rekordhoz képest már több mint 7 százalékot estek.
Ha többre kíváncsi, itt olvashat tovább.