Eddig csak új készülékeket lehetett hitelre venni, azonban a Rejoy a felhasználói kérésére elérhetővé tette, hogy már felújított okostelefont is lehet részletfizetéssel vásárolni.

A vállalat közleménye szerint a Cofidis legfrissebb országos reprezentatív felmérése alapján a magyar vásárlók jellemzően 150-200 ezer forint közötti árkategóriájú mobiltelefonokra vesznek fel a magyar vásárlók áruhitelt. A hitelintézet szerint pedig az áruhitel kiterjesztésével jelentősen növekedni fog a használt készülékek beszerzése.

A Rejoy közleménye szerint az új fizetési opcióval 10 hónapos futamidejű, nulla százalékos THM-mel megtámogatott, akciós készülékvásárlási kampányt indít a következő hetekben.

Az idei eladások alapján a magyarok főként néhány évvel ezelőtti iPhone-okat keresik a Rejoy piactér kínálatában, ezen belül is az iPhone 13-as és a 12-es modellek voltak a legkelendőbbek.

Ne tegyen telefont a rizsbe: ezt javasolja a Samsung

Ha Samsung készüléket használ, és megjelenik a kijelzőn a vízcsepp ikon, az azt jelenti, hogy a telefon olyannyira beázott, hogy a víz elérte a töltőcsatlakozót. Még sincs ok a pánikra.
Ha többre kíváncsi, itt olvashat tovább→