A 4iG leányvállalata, a DIGI Kft. adásvételi szerződést írt alá a Canal+ Luxembourg műholdas televíziószolgáltató vállalattal és annak magyarországi leányvállalataival – jelentette be pénteken a 4iG.

Az érintett leánycégek az Eviso Magyarország, a Canal+ Distribution Hungary, az adásvétel pedig a Direct One magyarországi műholdas ügyfélállományának megvásárlásáról, illetve a kábeles műsorterjesztési portfóliójának átvételéről szólt.

A tranzakciónak köszönhetően a 4iG csoport műholdas ügyfélbázisa 155 000 előfizetővel
bővül, a tulajdonosváltás a Direct One műholdas előfizetőit nem érinti, a szolgáltatásokat továbbra is változatlan formában és tartalommal vehetik igénybe.

A tranzakció a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) jóváhagyását követően, várhatóan 2024
negyedik negyedévében zárulhat.

Újabb szolgáltatót vett a 4iG

További 55 ezerrel nő a 4iG ügyfeleinek száma, megveszi a cég a PR-Telecomot.

A részletekről ITT írtunk bővebben.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!