Stratégiai partnerségre lépett a Duna House Group új üzletága a LEHEL cégcsoporttal. Utóbbi többek közt arról ismert, hogy az Otthon Melege Programban közel 4000 távfűtéses lakás épületgépészeti felújítását végezte el, átlagosan 20-27 százalék rezsicsökkenést elérve – nyilatkozta Deme Roland, a DH Energy Zrt. vezérigazgatója. 

Hozzátette, az elmúlt évek az építőanyagok drágulásától és a szakemberhiányról szóltak. Érthető, ha az ingatlantulajdonosok még mindig nehezen vágnak bele a költségesnek és idegőrlőnek tűnő felújítási munkálatokba, holott ezek olyan életszínvonal-javulással járó, értéknövelő beruházások, melyek jelentős anyagi előnyt is biztosítanak a tulajdonosoknak. 

Az együttműködés lényege, hogy a DH Energy a Duna House ingatlanközvetítői hálózat közel 150 irodájában támogatja majd energiahatékonysági megoldásokkal a lakossági és kisvállalati ügyfeleket. 

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!