Az euró árfolyama a reggeli 392,75 forintról 392,52 forintra gyengült estére, napközben pedig 392,15 forint és 392,97 forint között mozgott. A svájci frank jegyzése 418,38 forintról 417,86 forintra gyengült, ugyanakkor a dolláré 54,66 forintról 354,99 forintra erősödött. Az euró jegyzése a reggeli 1,1073 dollárról 1,1058 dollárra változott.

Új korszak jön, felső határokat állítanak be az átutalásoknál

Szeptembertől új korszak jön, A Magyar Nemzeti Bank (MNB) ajánlásai alapján ugyanis a számos intézkedést be kell vezetniük a hitelintézeteknek annak érdekében, hogy az ügyfeleik pénze nagyobb biztonságban legyen a csalóktól. A digitális bankolás gyors ütemben terjed Magyarországon is, a legtöbb banknál az ügyfelek nagyobbik hányada már elektronikus csatornákat használ.
Ha többre kíváncsi, itt olvashat tovább.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!