Szombaton az ország nagy részén túlnyomóan napos időre számíthatunk, nyugaton, északnyugaton maradhat több felhő felettünk, másutt elsősorban fátyolfelhők lehetnek az égen. Csapadék sehol sem várható. Nyugaton és a Dunántúl északi felén élénk lesz a déli, délkeleti szél. Hajnalban 1 és 10, délután 16 és 22 fok között alakul a hőmérséklet.

Vasárnap is napos idő jön, csak kevés helyen vastagodhatnak meg átmenetileg a fátyolfelhők. Esni továbbra sem fog. A Dunántúlon többfelé élénk lesz a déli, délnyugati szél. Reggel ismét találkozhatunk párás, ködös tájakkal. Hajnalban az ország keleti felén 1-8, a Dunántúlon 8-12 fok várható. Délutánra 17 és 24 fok közé melegszik a levegő.

Hétfőn reggelre több helyen képződhet pára, köd, ami helyenként tartósabban is megmaradhat. A legtöbb helyen azonban napsütéses, kissé fátyolfelhős időre lehet készülni. Csapadék nem valószínű. Gyenge, néhol mérsékelt lesz légmozgás. Délután 15-23 fokot mérhetünk.

Kedden is többnyire napos, fátyolfelhős időre van kilátás. Többfelé indul párásan, ködösen a nap. A köd és alacsonyszintű rétegfelhőzet helyenként csak lassan fog feloszlani. Csapadék továbbra sem jön, legfeljebb a ködös tájakon lehet gyenge szitálás. Az északias szél gyenge marad. Délután 14-20 fokot mutathatnak a hőmérők. 

Szerdán ismét napos idő követi a ködös, felhős reggelt, de ezen a napon is lehetnek tartósabban ködös területek. Gyenge, mérsékelt lesz az északkeleti szél. A csúcshőmérséklet 13-18 fok között alakulhat.

Minden idők egyik legfinomabb illatát „zárják” múzeumba

Kevés étel generál nagyobb vitát, mint ami grillen készül. A jövőre nyíló új múzeum célja, hogy a szeretett grillkultúra minden aspektusát megvizsgálja és megmutassa. Erről itt olvashat többet >>>