Rendkívül sikeresnek bizonyult a feburárban a Hősök Terén rendezett, több ezer fős tömeget számláló influenszertüntetés adománygyűjtése, aminek apropója a kegyelmi ügy elleni széleskörű demonstráció volt. Az Utcáról Lakásba! Egyesület (ULE) közreműködésével szervezett felhívás eredetileg 25 millió forintot kívánt összegyűjteni a tüntetésen részt vevőktől, hogy a bejövő összeggel egy korábban állami gondozott fiatal lakhatását megoldják. 

Ezzel szenben 23 ezer adakozó felajánlásával több mint 219 millió forint gyűlt össze mostanra a kifejezetten erre a célra nyitott bankszámlán.

Képzeljétek el, most már nem az első, hanem a második olyan lakásban vagyok, amit az Utcáról Lakásba Egyesület vásárolt meg abból a pénzből, amit a Hősök terén gyűjtöttünk

- írta egy Insta sztorijában Osváth Zsolt, az influenszertüntetés egyik arca, aki fiatalkorában maga is állami gondozásban részesült.

 A sikeren felbuzdulva az Utcáról Lakásba! Egyesület új célokat tűzött ki maga elé: az eredeti egy helyett immáron 11 fiatal lakhatását szeretné lehetővé tenni.

„A fiataloknak nemcsak lakhatásban, hanem és elsősorban a társadalmi integrációban szeretnénk partnerei lenni, ezért a lakhatási lehetőségen túl szociális munkát és egyéni támogatást is biztosítunk” - írják a honlapjukon.