Tovább dagad a botrány a hétéves kisfiút felrúgó jászberényi karateedző körül. Ezúttal az derült ki, hogy az erőszakos férfi tavaly tavasszal úgy bordán rúgott edzés közben egy hatéves kisfiút, hogy a gyermek ennek hatására bepisilt.

Azt kérdezte tőlem a kisfiam, hogy kimosom-e a nadrágját, merthogy pisis. Kérdeztem, hogy mitől lett pisis, mire azt felelte, hogy Tibi bácsi úgy bordán rúgta, hogy bepisilt ott az edzés közben

– idézte fel a szülő a történteket az RTL Híradónak.

Tahon Róbert, a Magyar Karate Szövetség elnöke arról beszélt a csatornának, hogy jelenleg olyan találkozókat szerveznek, amelyek a karate újjászervezését segítik. Vagy új egyesülethez kerülnek majd a gyerekek, vagy meglévő egyesülethez. A főtitkár azt mondta, több szülőt is meglátogatnak Jászberényben, de ezek a találkozók nem nyilvánosak.

A karateszövetség azt ígéri, hogy minden ügyet kivizsgálnak, és ha kell, további lépéseket is tesznek.

Mint kiderült, a Yakuzák Sportegyesület jászberényi székhelyét vezette az a karateedző, aki a szolnoki kalandparkban felrúgta a hétéves kisfiút. A férfit azóta a karateszövetség örökre eltiltotta, a Yakuzák SE-t pedig kizárta tagjai közül.

Az ügy előzménye, hogy egy héttel ezelőtt megrázó videót tett közzé a közösségi médiában a Szolnoki Városüzemeltetési Központ Kft., miután a Szolnoki Kalandparkban súlyosan bántalmazott egy gyereket az őt kísérő férfi.

A férfi úgy felrúgta a hétéves kisfiút, hogy a gyermek a levegőben megpördülve a fejére esett, majd a földön fekve maradt. A Szolnoki Rendőrkapitányság garázdaság vétségének gyanúja miatt folytat nyomozást a férfi ellen.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.
Indamedia Csoport

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20 számon, vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon.

Személyesen az Önhöz legközelebbi Áldozatsegítő Központban kérhet segítséget, az Áldozatsegítő Központok címlistája itt található: http://vansegitseg.im.gov.hu

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon.