Az M0-s autóúton, a déli-szektorban ,az M1-es autópálya felé, az Annahegyi pihenőnél egy autószállító tréler szalagkorlátnak hajtott, majd a rakománya az ellenkező irányba vezető oldalra borult. A 7-es kilométernél mindkét oldalon a belső sávot foglalja el a törmelék, írja az Útinform.

Terelések, felújítások

Az M5-ös autópályán, a Budapest felé vezető oldalon aszfaltoznak Inárcs és Ócsa között. A 34-es és a 29-es km között a forgalom a belső sávon és az ellenkező oldal belső sávján halad. Röszke irányába külső és a leálló sáv járható. A nap folyamán átépítik a forgalomterelést, 6.30-tól 16.00-ig a főváros felé csak egy sávon haladhat majd a forgalom, hívják fel a figyelmet. 

Az M6-os autópályán Ráckeresztúr és Besnyő között aszfaltoznak. A 37-es és 43-as km között mindkét oldalon, egy sávon halad a forgalom. A főváros felé a 39-es km-nél a Fácános pihenő nem használható. 
A 61-es km-nél lévő Kulcs/Rácalmás csomópontot mindkét oldalon aszfaltozás miatt lezárták. Az 59-es és a 61-es km között Pécs felé a külső és a leálló sávot, Budapest irányába pedig a leálló sávot kerítették el. Kerülni az 55-ös km-nél az Adony /Perkáta csomópont, vagy a 67-es km-nél a Dunaújváros-észak/Mezőfalva/Sárbogárd csomópont felé lehet. 

Az M7-es autópályán Balatonkeresztúr térségében a Letenye felé vezető oldalt lezárták a 169-173-as km között, a forgalmat a főváros felé vezető oldalra terelik át. A 170-es km-nél a Balatonkeresztúr-Balatonszentgyörgy csomópontban nem lehet felhajtani az autópályára Letenye felé, a kerülőutat táblák jelzik. Sávoly térségében a Letenye felé vezető oldalt lezárták a 184-es és a 196-os km között, a forgalmat a főváros felé vezető oldalra terelik át. Letenye felé a 191-es km-nél, a Zalakomár-Zalakaros csomópontot, valamint a 194-es km-nél a Zalakomári pihenőhelyet sem lehet  használni, a kerülőutat táblák jelzik.