Továbbra is hódít a Budapestre érkező turisták körében a kürtőskalács. Az utóbbi években a nagy kereslet miatt egyre több helyen rá lehet bukkanni a városban egy-egy bódéra, ám nem mindegy, hogy hol kóstoljuk meg a desszertet

Rengeteg a rossz minőségű termék. Elborzadva látjuk az elektromos sütőket, a gejl ízeket, a tömény, ehetetlen tésztákat

– hívta fel a figyelmet Korolovszki Norbert, a Kürtös Legenda alapító tulajdonosa.

A Kürtös Legenda egy egészen különleges újdonsággal debütál húsvét vasárnap, amely a "Budapest kürtőskalácsa" nevet kapta. A koncepció a hagyomány ötvözése olyan izgalmas elemekkel, mint az Unicum, az áfonya, valamint a maracuja jégkrém. A készítő kiemelte, hogy Budapest kürtőskalácsa olyan, mint maga a főváros: sokszínű, zöld, bulis, nagyvilági.

Elsőként a Szent István Bazilikánál nyíló üzletükben lehet majd megkóstolni a nyár desszertjét április 20, valamint 21-én. Az első száz érdeklődő ajándékba kapja a kürtőskalácsot, így tanácsos időben odaérni. A különlegesség egészen szeptember végéig elérhető lesz.