Magyar Péter, A Férfi első posztja ezen új név alatt egyébként egy új, róla készült naplementés fotó lett, ami mellett beolvas Orbán Viktornak, aki szerinte „tusványosi beszédében úgy beszélt, mint a kamaszsrác, akivel nem állnak szóba az osztálytársnői és ezért arról kezd el értekezni, hogy ő majd meghódítja Claudia Schiffert” – írja a 444. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Péter Magyar (@magyar_peter_official_the_man) által megosztott bejegyzés

A Férfi ezután azzal folytatja bejegyzését, miszerint úgy látja, Orbán Viktor „hódítási stratégiája pedig nagyjából abban merült ki, hogy a konkurens osztálytársainak nála sportosabb testalkatát és ruházatát próbálta kigúnyolni. Észre sem vette, hogy pont magát gúnyolja ki”.

„Beszélt világrendszerváltásról, új világrendről, háborúról, békéről, csak épp annak az országnak a problémáiról nem, amelynek vezetésével megbízták. Nem beszélt a széteső egészségügyről, a klímaberendezések hiányában elmaradó gyermekműtétekről és létfontosságú kezelésekről. Nem beszélt a szétvert oktatásról, a tanár-, orvos- és ápolóhiányról. Nem szólt a 60 százalékos élelmiszerinflációról, a kiürülő magyar vidékről, a Nyugat-Európába menekült majd egymillió honfitársunkról. Nem tartotta fontosnak, hogy szóljon a 3 millió létminimum alatt élőhöz. Nem foglalkozott a széthulló közszolgáltatásokkal, a leálló MÁV-val. És érthető módon nem hirdetett harcot a saját családját éltető, mindent átható korrupció ellen se” – írja posztjában a Tisza Párt elnöke, aki szerint abból, amiről Orbán beszélt, „nem lesz randi Claudia Schifferrel. De még Terikével sem”.