Az AMCNI CNE streaming szolgáltatása Európában először Magyarországon, a Magyar Telekom 2020 szeptemberi és utáni IPTV és  Telekom TV díjcsomaggal rendelkező ügyfelei számára (kivéve Közszolgálati, Alap és S díjcsomag) lesz elérhető – olvasható AMC Networks sajtóközleményében.

A SELEKT 1800 órányi tartalmával teljeskörű szórakozást biztosít. Megtalálhatóak lesznek rajta népszerű filmek, sorozatok, exkluzív sportközvetítések, ismeretterjesztő- és gasztrotartalmak, illetve gyermekműsorok is.

A műsorkínálat, több olyan híresebb filmmel várja a nézőket, mint például az Éhezők viadala vagy a Torrente. Sorozatok tekintetében az  AMC saját gyártású műsorai közül a The Walking Dead – The Ones Who Live Magyarországon csak a SELEKT-en lesz streamelhető.

Az AMCNI CNE kötelékébe tartozó Spektrum saját gyártású produkciói közül a Thuróczy Szabolcs nevével fémjelzett Tabukról tabuk nélkül és a Tiltott Zónák első évada is elérhetővé válik a nézők számára. A család fiatalabb tagjai több rajzfilm és mesehős közül is válogathatnak, de a gasztroműsorok szerelmesei is megtalálják számításaikat Jamie Oliver és a TV Paprika számos saját gyártású műsorának köszönhetően.

A sportrajongók a Sport TV-n kívül egyedül a SELEKT-en követhetik a Kézilabda Bajnokok Ligája, NBA- és MLB-mérkőzések, illetve további sportközvetítéseket élőben. Az élő közvetítések mellett a Sport TV saját gyártású sorozatai és magazinjai- mint a Harmadik Félidő, Trash Talk, Alley-oop, A Calcio Titkai - bármeddig visszanézhetők, mindezek mellett a Sport1-en és Sport2-n élőben közvetített főbb meccsek is elérhetők egy hétig.

Az 5 regisztrálható eszköz és a 3 párhuzamosan futtatható stream segítségével a család tagjai bárhol, bármikor kényelmesen elérhetik kedvenc műsoraikat.

Az AMC csoport évek óta készül első streaming termékének elindítására Közép Európában. A SELEKT egyszerre biztosítja nézőink számára, hogy lekérhető módon is hozzájuthassanak a legkiválóbb tartalmainkhoz - bármikor, bárhol

–  mondta Málnay B. Levenete, a vállalat vezérigazgatója.

A SELEKT mellett a vállalat elindítja SELEKT Light szolgáltatását is, amely regisztrációval bárki számára hozzáférhető. A SELEKT Light-on a felhasználó ízelítőt kap a csatornák kiemelt tartalmaiból, betekintést nyerhet legújabb saját gyártású műsorokba: tartalmak a lineáris csatorna kínálatából, valamint a saját gyártások első epizódjaiból. A frissen debütáló Minek ment oda első epizódja október 13-27-ig a SELEKT Light-on lesz látható. Ezzel párhuzamosan az AMC Mikro megszűnik. Fontos különbség a két szolgáltatás között, hogy a teljes tartalomlista – beleértve az élő sporttartalmakat – csak a SELEKT-en érhető el.

Beindult a drágítás: máris érkeznek az értesítők a Netflix-től, ezt senki nem ússza meg

Most már nincs megállás, tényleg meglépi a streaming-szolgáltató azt, amitől tartani lehetett, és erről már hivatalos levél tanúskodik. Ráadásul az alapcsomag-előfizetőket is érinti.
Bővebben--->