Tarol a baromfi, a hal, a tejföl és a zselés szalonckor, de mit vesznek még karácsonykor a magyarok? Megkérdeztük az áruházakat.
Szerző(k): Kreivich OrsolyaAz alapanyagok és a csomagolóanyagok árának emelkedése ellenére a Szamosnál igyekeznek elérhető árú prémium termékeket kínálni, és úgy tűnik, az emberek egyre inkább a minőség felé fordulnak a mennyiség helyett − mondta az Economxnak adott interjúban Syrjänen-Barkóczy Eleonóra, a Szamos cégcsoport operatív igazgatója.
Szerző(k): Kreivich OrsolyaAz Év kiváló magyar méze a gyékényesi Pálfy-Oszkó Méhészet nyári virágméze lett a XIV. Gyulai Méz- és Mézeskalács Fesztiválon. De a mézek versenyének még itt nem volt vége, hiszen van, aki akácmézet termel, de van olyan innovátor is, aki mézből pillecukrot készített.
Szerző(k): EconomxAz elmúlt években elképesztően megugrott a bejgli ára. Hogyan jutottunk oda, hogy a magyarok kedvenc karácsonyi édességéből egy luxusédesség lett? Erről beszélgettünk interjúkban Erdélyi Balázzsal, a Magyar Cukrász Ipartestület szakmai elnökével.
Szerző(k): Kreivich OrsolyaA Pulzus Kutatóval összefogva, számos kérdésre kerestük a választ a magyarok bejglifogyasztási- és vásárlási szokásait illetően, ebből pedig megtudtuk, hogy melyik a hazai lakosság kedvenc tölteléke, mennyit vagyunk hajlandó költeni rá, és hol vesszük a legnépszerűbb karácsonyi édességet.
Szerző(k): Kreivich Orsolya