Lassan ölő méregként hathat a hozzáadott cukrot tartalmazó italok gyakori fogyasztása egy új kutatás nyomán. A nők fokozottan érin ...
Az ENSZ római székhelyű Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezete (FAO) által közölt adatok szerint decemberhez képest 1,6 százalé ...
A mutató tavalyi átlaga 122 pont volt, 2,1 százalékkal alacsonyabb a 2023. évinél.
A közétkeztetésben jövőre új szabályozás lép életbe, tiltólistára kerülnek a leggyakoribb allergén összetevők, mint a diófélék és a szezámmag.
Szerző(k): T. E.Az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezetének (FAO) adatai szerint elsősorban a növényi olajok drágulása okozta az áremelkedést.
Szerző(k): Gulyás ÁbelNem kell majd böngészni a csomagolások apró betűs feliratait
Szerző(k): T. E.Hozzászoktunk az édes és sós ízekhez, vesszük a zsírokkal teli élelmiszereket, ezáltal hozzászoktunk bizonyos ízekhez. A jövőben vélhetően ez megváltozik, mert a kutatók szeretnék lecsökkenteni a feldolgozott élelmiszerekben ezeket az adalékokat. Ezt pedig az ízlelőbimbóink is megérzik majd.
Szerző(k): L. K.