dreher

03.
24.
06:20
Sokat vár az alkoholmentes söröktől a Dreher, itt az új dobás

Sokat vár az alkoholmentes söröktől a Dreher, itt az új dobás

Magyarországra is megérkezett a Peroni márka alkoholmentes változata. A forgalmazó Dreher Sörgyárak szerint az elkövetkezendő 5 évben 8 százalékos növekedési ráta várható az alkoholmentes sörök piacán, amely 2030-ig várhatóan eléri globálisan a 35 milliárd dollár értéket.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
08.
26.
15:10
A Dreher több mint 500 csapost képzett a nyár folyamán

A Dreher több mint 500 csapost képzett a nyár folyamán

Összesen 83 településen, főleg a Balaton környékén és a fővárosban tartottak oktatást a Dreher csapolómesterei a Csapolt Minőség Program 2021-es szakaszának nyári időszakában. A sör minőségén túl a csapolás hangulatára, az elkészítés folyamatának legapróbb részleteire, a csapolt pohár látványára, esztétikájára is hangsúlyt fektető kezdeményezés révén már 550 vendéglátóhelyi alkalmazott emelte magasabb szintre csapolási tudományát és vált jóval elkötelezettebbé a minőségi sörcsapolás iránt.

Szerző(k): K. Kiss Gergely
06.
06.
11:55
A Balaton varázslatos képeslapokon és interaktív térképen

A Balaton varázslatos képeslapokon és interaktív térképen

Interaktív térképre tették Balaton északi és déli partjának kedvenc helyszíneit, valamint 10 kortárs grafikust felkérve népszerűsítik a magyar tengert. A Dreher kezdeményezésének célja, hogy segítsen az idén nyáron a Balatonon nyaralóknak.

Szerző(k): Szabó Dániel
04.
29.
21:26
Nagyot újít csomagolásán a sörgyártó

Nagyot újít csomagolásán a sörgyártó

Minden fóliát és műanyagot eltávolítanak a a Pilsner Urquell palackjáról és annak másodlagos csomagolóanyagaiból, így a cseh sör 100 százalékban újrahasznosítható palackban kapható a jövőben – közölte a gyártó.

Szerző(k): Rácz Gergő
10.
09.
12:55
A vidéki kocsmák aggódnak, a főzdék örülnek a kormány beavatkozásának

A vidéki kocsmák aggódnak, a főzdék örülnek a kormány beavatkozásának

Jelentős átalakuláson megy keresztül a magyar sörpiac: már országszerte sorra nyílnak a kisüzemi sörfőzdék, egyre nagyobb darabot kiharapva a teljes tortából. A kézműves sörök növekvő kereslete mellett, a jogszabályváltozások is nekik kedveznek. Egyre nehezebb helyzetben vannak a nagyüzemek, de a kis vendéglátóhelyek még nem látják, hogyan használna nekik az új sörtörvény.

Szerző(k): Kónya Ádám