ellenzék

03.
24.
19:45
Minden magyarországi szavazókörben lesz ellenzéki szavazatszámláló

Minden magyarországi szavazókörben lesz ellenzéki szavazatszámláló

A hét közepéig több mint 27 700-an jelentkeztek ellenzéki szavazatszámlálónak. A delegáltak néhány napon belül esküt tesznek - tudta meg az ATV Híradó.

Szerző(k): Szepesi Anita
03.
23.
14:17
Az egészségügyet érintő változásokról beszélt az ellenzék

Az egészségügyet érintő változásokról beszélt az ellenzék

Forrásbevonással a várólisták rövidítését, az egészségügyi dolgozók szolgálati jogviszonyának újragondolását és az ágazati látványberuházások felülvizsgálatát is ígéri az Egységben Magyarországért ellenzéki pártszövetség.

Szerző(k): Domokos Erika
03.
20.
11:02

Beloruszok is harcolnak Ukrajnáért

Már legalább 200 belarusz férfi csatlakozott az ukrán hadsereghez, hogy az oroszok ellen harcoljon. Valamennyien ellenzékiek. Nem akarják, hogy a világ egy kalap alá vegye hazájukat az agresszor Oroszországgal.

Szerző(k): Molnár Csaba
03.
15.
16:59

Márki-Zay: Én hiszek a csodákban

Az ellenzék miniszterelnök-jelöltje beszéde végén arról beszélt, hogy hisz a csodák erejében, hisz abban, hogy lehet változást elérni.

Szerző(k): Szabó Dániel
03.
15.
16:47

Márki-Zay: a hajléktalanoknak hajlékot ígérünk

A miniszterelnök-jelölt ezután azt mondta, hogy segítik, hogy a fiatalok megfizethető lakhatáshoz jussanak, a hajléktalanokat pedig hajlékhoz segítik. Arról is beszélt, hogy a tanároknak versenyképes bért adnának, valamint megteremtenék a szabadtankönyv-választásra van lehetőségük.

Szerző(k): Szabó Dániel
03.
15.
16:41

Márki-Zay: egyetlen jó választás van

Nem mi akartunk választani a lemaradó keletet a fejlődő nyugat helyett - mondta kritizálva a keleti nyitást. De Márki-Zay szerint most emiatt nagyon egyszerű a választás három hét múlva: Európát kell választani.

Szerző(k): Szabó Dániel
03.
15.
16:29

Márki-Zay: nem emlékszem olyan március 15-re, ahol megkérdőjelezik, kik voltak a hősök

Soha nem emlékszem olyanra, hogy valaki megkérdőjelezte, hogy a márciusi ifjak voltak a hősök, ők álltak a történelem jó oldalán - mondta beszéde elején az ellenzéki miniszterelnök-jelölt.

Szerző(k): Szabó Dániel
03.
15.
16:07

Tóth Bertalan magyar eurót és haderőreformot ígért

Tóth Bertalan a Magyar Szocialista Párt elnöke a Magyar Nemzeti Bankot, és Matolcsy György jegybankelnököt bírálta, valamint azt állította, hogy az euró bevezetésének elmaradása miatt érezhetőbb Magyarországon az infláció. Kifogásolta, hogy a jegybanki alapítványok sokat kritizált pályázatokon keresztül fizettek ki támogatásokat.

Szerző(k):
03.
15.
16:01

A gazdáknak üzent az LMP

Követeljük a földtörvény eltörlését, követeljük, hogy az uniós agrártámogatásokat a gazdák kapják, ne a nagybirtokosok - mondta Schmuck Erzsébet, az LMP társelnöke, aki szerint most is feudális rendszer van a magyar mezőgazdaságban, mint régen. 

Szerző(k): Szabó Dániel
03.
15.
15:54

Jakab Péter: akkor fejlődünk, ha az emberek áldoznak a hazájukért

Jakab Péter, a Jobbik elnöke beszéde elején kifogásolta, hogy Orbán Viktor miniszterelnök nem áll ki jelölti vitára a kampányban, mint fogalmazott "elbújt Putyin asztala alá". Később arról beszélt, hogy szerinte az ország mindig akkor fejlődött, amikor "az emberek áldoztak a hazáért". Szerinte most a közöst áldozzák fel üzletemberek hízlalására, miközben Széchenyi István a saját jövedelmét ajánlotta fel az ország gyarapodásáért.

Szerző(k): Szabó Dániel