Médiabeszámolók szerint a sebesültek közül kilencen életveszélyes állapotban vannak.
Szerző(k): L. K.Ma kezdődik a 38. Mesterségek Ünnepe, amelyen a kézművesek portékái mellett gyerekprogramok, koncertek, divatbemutató, táncház és táncelőadások is várják a látogatókat augusztus 17. és 20. között a budai Várban.
Szerző(k): L. K.Több mint kétezer hátrahagyott felszerelést, jellemzően sátrakat, hálózsákokat, kempingszékeket gyűjtött össze a Sziget Fesztivál zárása után a Máltai Szeretetszolgálat, az eszközök nagy része gyerektáborokba és a hajléktalan emberekhez kerül.
Szerző(k): Hercsel AdélÚj fejezet kezdődik a Sziget történetében a 30. fesztivál után a Sziget főszervezőjének közlése szerint. Kádár Tamás kedden az MTI-nek azt mondta, komoly terveik vannak, hogy egy másfajta, még korszerűbb, még inkább a vendégélményt előtérbe helyező, de az értékeiket jól képviselő rendezvényt valósítsanak meg a jövőben.
Szerző(k): L. K.Javában zajlik Budapesten a nyár legnagyobb hazai zenei eseménye, a harmincadik Sziget Fesztivál. Mivel csupán a koncertekkel nem lakna jól az ember, az Economx videós stábja utánajárt, mennyiért és milyen minőségben férhetünk hozzá az étel- és italkínálathoz.
Szerző(k): Faragó JankaHogyan lehet fenntartható egy fesztivál? Stílszerűen ezzel a kérdéssel vette kezdetét az idei Sziget, a legelső koncert előtt szakmai konferencián gondolkoztak erről többek között civilek, valamint a MOHU, és Coca-Cola Magyarország képviselői.
Szerző(k): Sarkadi-Illyés CsabaMegtörte a pandémia a globális sörgyártást, amely az infláció robbanásával tovább szűkült. Ám, még mindig a sör uralja az italpiacot. A fogyasztást a foci-Eb, az olimpia, a fesztiválok mellett a kánikula is megdobja, ráadásul a magyarok a minőségből sem engednek – közölte lapunkkal a Sörszövetség.
Szerző(k): Thurzó KatalinTombol a diákmunka-szezon, mutatjuk, mire érdemes figyelni.
Szerző(k): EconomxElstartolt az idei EFOTT fesztivál Sukorón, az Economx csapata pedig körbejárta a helyszínt, hogy megtudja mennyit is kell fizetniük a zenei szerelmeseinek jegyek, ételek, italok és szállás tekintetében.
Szerző(k): Kiffer Anna