Az egyedülálló fogást bevezető étterem szerint ez egy olyan gasztronómiai célponttá válhat, amely népszerűvé teheti Romániát. ...
2025 második felében megnyílik az első Kelet-közép európai Time Out Market Budapesten, ami különleges gasztro-koncepcióval érkezik ...
Hiába drágul szinte minden élelmiszer, a lakosság ragaszkodik a jól bevált ételekhez. Felmérésünkből úgy tűnik, az iskolai végzett ...
Hamarosan eldől, mely magyar éttermek alkotják továbbra is a Michelin-csillagos hazai elitklubot. Ennek apropóján utánajártunk, mit hoz a konyhára a rangos elismerés, illetve milyen kihívásokkal szembesül az a vendéglátós, aki hiába vár a csillagra, vagy éppen már az övé volt, csak időközben elveszítette azt. A mérleg egyik serpenyőjében ott van a növekvő nemzetközi ismertség, az emelkedő vendégszám és bevétel, a másikban viszont a marketing- és presztízs veszteség terhét éppúgy megtaláljuk, mint a költség-haszon elv mindennapi gyakorlatát.
Szerző(k): Gyöngyösi BalázsKét karácsonyi vásár nyílik november 15-én, pénteken Budapesten: a Szent István téren az Advent Bazilika, a Vörösmarty téren pedig a Vörösmarty Classic Xmas
Szerző(k): V. G.Az eltérő génfelépítés az élettartamban mutatkozó különbségeknek csak a 20-25 százalékáért felelős, a többit a szokások határozhatják meg.
Szerző(k): Gulyás ÁbelA globálisan több mint 22 ezer éttermet, 10 ezer ételt és közel 6 ezer helyi alapanyagot bemutató portál, a Taste Atlas összeállította a legnépszerűbb magyar fogások listáját.
Szerző(k): Gulyás Ábel