Hat magyar kiállító mutatkozik be Ázsia egyik legrangosabb nemzetközi eseményén, a szingapúri Food and Hotel Asián.
Szerző(k): Zádori BenceA Vetőmag Szövetség szerint közel 20 millió darabot értékesítenek a kiskerti vetőmagokból.
Szerző(k): Zádori BenceEgy francia tanulmány szerint minden ötödik fiatal képtelen felismerni a cukkinit és más hétköznapi zöldségeket fénykép alapján.
Szerző(k): Zádori BenceMinden második vásárló a hazai termékeket teszi a kosarába, szerintük ez egyet jelent a biztonsággal.
Szerző(k): Horváth BalázsEgyre több gyerek esik ki a hagyományos közétkeztetésből, a szülők és a gyerekek is panaszkodnak a drága, de minőségben nem mindig megfelelő menzák miatt. A táplálékallergiások száma viszont egyre nő, ami egyedi igényeket teremt. A hazai gyermek-közétkeztetésről a Hungast csoport vezető dietetikusával, Dávid-Dobos Zsófiával beszélgettünk.
Szerző(k): Kreivich OrsolyaA külföldi jó éttermek után a vendégek Magyarországon is szeretnének jó minőséget kapni – vélekedik a sztárséf.
Szerző(k): Sánta AndrásTavaly is megvizsgálták, hogy az emberek általános értékelése alapján mik a világ legrosszabb elemózsiái.
Szerző(k): Sánta AndrásÍme néhány kiemelkedő ajánlat a kínálatból.
Szerző(k): EconomxAz elmúlt években elképesztően megugrott a bejgli ára. Hogyan jutottunk oda, hogy a magyarok kedvenc karácsonyi édességéből egy luxusédesség lett? Erről beszélgettünk interjúkban Erdélyi Balázzsal, a Magyar Cukrász Ipartestület szakmai elnökével.
Szerző(k): Kreivich Orsolya