Jövőre a Michelin Guide már nemcsak az éttermeket, hanem a szálláshelyeket is minősíteni fogja.
Szerző(k): Sánta AndrásRáadásul tovább emelkedett a Zöld csillagos vendéglátóhelyek száma is.
Szerző(k): EconomxAkár két napba is telhet, míg elkészül a világ legdrágább levese.
Szerző(k): Zádori BenceFelújították a csopaki Víg Molnár Csárda vízimalom-kerekét, így a turisták újra működőképes állapotban láthatják a helytörténeti mementót.
Szerző(k): Fogarasi KittiA Pasztell és a kulinária hívei szomorkodhatnak.
Szerző(k): Varga CsengeIndul az Országos Étterem Hét, a rendezvény már több mint tíz éve várja az érdeklődőket. Idén több mint 150 top étterem csatlakozott, köztük Michelin ajánlásúak is.
Szerző(k): EconomxKét balatoni étterem mellett egy debrecenit és egy kiskunhalasit is megleptek a gasztronómia titkosügynökei. Volt ahol még az áram is elment ijedtében.
Szerző(k): Hegedűs SzabolcsNagy különbségek vannak a Michelin-csillaggal rendelkező magyarországi éttermek áraiban, a legtöbb esetben hat számjegyű összeggel kell számolnia annak, akik szeretné megkóstolni a kínálatukat.
Szerző(k): Komócsin Sándor