Lassan megindulnak a háziasszonyok a boltokba, hogy felkészüljenek a karácsonyi sütés-főzésre, de hol érdemes halat, italt, zöldsé ...
Az elemzők arra számítottak, hogy stabilizálódni fog a kakaó tonnánkénti ára, de nem lett igazuk, sőt, a fuvarozási díjak és a mun ...
A Hungarikum Bizottság ülésén 3 elemmel bővült a Hungarikumok Gyűjteménye és 2 tétellel gyarapodott a Magyar Értéktár. ...
Az alapanyagok és a csomagolóanyagok árának emelkedése ellenére a Szamosnál igyekeznek elérhető árú prémium termékeket kínálni, és úgy tűnik, az emberek egyre inkább a minőség felé fordulnak a mennyiség helyett − mondta az Economxnak adott interjúban Syrjänen-Barkóczy Eleonóra, a Szamos cégcsoport operatív igazgatója.
Szerző(k): Kreivich OrsolyaAz Év kiváló magyar méze a gyékényesi Pálfy-Oszkó Méhészet nyári virágméze lett a XIV. Gyulai Méz- és Mézeskalács Fesztiválon. De a mézek versenyének még itt nem volt vége, hiszen van, aki akácmézet termel, de van olyan innovátor is, aki mézből pillecukrot készített.
Szerző(k): EconomxMit szeretnek a diplomások, a nők, a férfiak és a fővárosiak? Minden kérdésre választ kap, ami a lakosság szaloncukor vásárlási- és fogyasztási szokásaival kapcsolatban érdekelheti.
Szerző(k): Kreivich OrsolyaA cukrászmesterek igencsak megmozgatták a fantáziájukat az idei szezonra, ugyanis készült többek között körtés-muskotályos, meggyes marcipános és pálinkás szaloncukor is.
Szerző(k): Economx