tippmix

06.
30.
17:23
Ellopták a játékosok jelszavát, betörtek a Tippmix-fiókokba

Ellopták a játékosok jelszavát, betörtek a Tippmix-fiókokba

Illetéktelenek megszerezték a Szerencsejáték Zrt. több játékosának jelszavát és beléptek TippmixPro fiókjaikba – közölte a Szerencsejáték Zrt.

Szerző(k): Varga Csenge
06.
19.
21:38
Izgalmas időszak előtt áll a sportfogadási piac

Izgalmas időszak előtt áll a sportfogadási piac

A többi V4 ország példája alapján a hazai sportfogadási piac is jelentős szerkezeti átalakulás és egyúttal hatalmas növekedés előtt áll. Többéves huzavonát követően ugyanis Magyarország kitárja kapuit az EGT országokban bejegyzett online sportfogadási szolgáltatók előtt.

Szerző(k): Horváth Tibor
08.
27.
06:30

A tippmix szerint Fazekas Róbert az olimpiai bajnok

Nem kell azoknak a tippmixfogadóknak visszafizetniük nyereményüket, akik az athéni olimpián Fazekas Róbert diszkoszvető győzelmére fogadtak, még ha a sportolót utólag meg is fosztották aranyérmétől. Részletek a mai Napi Gazdaságban.

Szerző(k): NAPI
07.
01.
08:19

Kevesebbet kaptak a tippmix-játékosok

Bár a foci-Eb-hez kapcsolódó tippmix-láz még tart, a játékosok a korábbiaknál kisebb szerencsével fogadtak a meccsekre. A NAPI Gazdaság cikke.

Szerző(k): Bubrik Gáspár
06.
22.
06:54

Eb-lázban égnek a tippmixesek

Összességében – a fogadók szempontjából is – eredményesnek minősítette a foci-Eb első harmadában a tippmix-nyeremények arányát Somorai László, a Szerencsejáték Rt. (SzRt.) kommunikációs igazgatója, hiszen az első teljes héten a több mint 300 ezer szelvényre összesen befizetett 304,5 millió forintnak mintegy kétharmadát vissza is kapták a jól tippelők. Részletek a mai Napi Gazdaságban.

Szerző(k): NAPI
05.
14.
23:59

Schumacherre 10,5 milliót tettek a magyar fogadók

A múlt hét végi Forma–1-es verseny első helyének átengedése – a világ sok országában – főleg a nézőközönség körében váltott ki ellenérzéseket s egyfajta haragot azokban, akik e sporteseményre fogadtak. Itthon a Szerencsejáték Rt. (SzRt.) tippmix játékkínálatában is szerepelt a Forma–1-es verseny, melynek eredményénél Schumacher elsőségére 10,5 millió forintot fizettek be a játékosok. Részletek a szerdai NAPI Gazdaságban.

Szerző(k): NAPI