Folyamatosan nő az érdeklődés az év lejobban várt magyar filmjének ígérkező Hogyan tudnék élni nélküled? iránt. A Demjén Ferenc slágereire felfűzött, zenés-romantikus vígjáték első előzetese egy hónap alatt elérte az egymilliós megtekintést, ami azért kiemelkedő, mert ezt eddig idén semelyik film előzetese nem tudta produkálni. Erre az eredményre az elmúlt évtizedben egyetlen magyar film sem volt képes.

A magyar közönség jellemzően kedveli az előzeteseket, amelyek nézettsége sokszor már sejtetni engedi, hogy milyen fogadtatásban részesülhet egy-egy film a mozikban. Ezt támasztja alá, hogy az idén nálunk is hatalmas sikerrel futó Agymanók 2. és a Gru 4. trailere egyaránt óriási érdeklődést generált – írja a Story.

Előbbit 278 ezerszer, míg utóbbit 320 ezerszer játszották le a YouTube-on. Az olyan szuperprodukciók, mint a Dűne 2. vagy a Deadpool és Rozsomák szinkronos előzetesei szintén tömegeket vonzottak, és egyaránt 200 ezres megtekintést értek el. A 2024-es trailernézettségi lista további helyeit többek közt a Robotálmok (363 ezer), a Gladiátor 2. (237 ezer) és a Venom – Az utolsó menet (278 ezer).