Október végétől a Revolut Business Basic csomagjáért már fizetni kell. Az eddig ingyenes csomag havonta 3800 forintba fog kerülni. A díjváltozásokról már a Revolut Business Basic oldalán is lehet tájékozódni.

A Revolut Business csomagok kizárólag cégeknek és vállalatoknak elérhetőek, egyéni vállalkozóknak a személyes Revolut fiókban van lehetőségük a Revolut Pro vállalkozói számla nyitására.

A Revolut Business Basic csomag előnye többek közt, hogy a belföldi utalások díja 70 forint, hogy havonta 350 ezer forintnak megfelelő összegig bankközi árfolyamon lehet devizát váltani hétköznapokon, valamint hogy elég egy bankkártyát használni mindegyik devizaszámlához – írja a Revinfo.

A magyarországi piacon viszont hátrány, hogy nem kínálnak belföldi forintszámlaszámot. Jelenleg négy Revolut Business csomag érhető el, a Basic, a Grow, a Scale és az Enterprise. A Grow csomag 7500 forintnál kezdődik havonta, a Scale 30 ezer forintnál, az Enterprise díja egyéni, mert ez nagyobb vállalatokra van tervezve.