A Sorsjegymánia összesen tizenhat egyszerűbb és összetettebb játékot tartalmaz , a játékosok mini keresztrejtvénnyel, betű-, szám- és szimbólumkeresővel, kockapókerrel, illetve amőbajátékkal egyaránt próbára tehetik szerencséjüket.

 A Sorsjegymánia az eddigi legnagyobb nyerési eséllyel rendelkező sorsjegyünk, további erénye az, hogy gazdag és változatos játékkínálatot vonultat fel – mondta a Szerencsejáték Zrt. stratégiai igazgatója, Uszkay-Boiskó Sándor, aki kiemelte, ezzel a sorsjeggyel elsősorban azokat szeretnék megszólítani, akik önmagában a játék öröméért vásárolnak sorsjegyet.

Ugyanakkor azok sem lehetnek csalódottak, akik a nagy nyereményekre utaznak: a Sorsjegymániával elnyerhető jackpot ugyanis a sorsjegyek terén rekord nagyságú összeg, 250 millió forint

– tette hozzá.

Az új sorsjegy-sorozat minden eddiginél több, nyereménnyel kecsegtet, melyek összértéke 8,75 milliárd forint.

A Sorsjegymánia unikális.

A nemzeti lottótársaság termékportfóliójában ezzel a sorsjegyek közül a legnagyobb nyerési esélyt kínálja, a legnagyobb főnyereménnyel, 250 millió forinttal. Az új kaparós a főnyereményen túl kiemelkedően sok impozáns nyereménnyel is kecsegtet, köztük húsz 10 millió forintos, illetve háromszázharminc 1 millió forintos összeget nyerhetnek a szerencsések. 

További részletek a www. szerencsejatek.hu oldalán.