Az Útinform tájékoztatása szerint az M1-es autópályán a 74-es km-nél a külső sávot lezárták. A torlódás több mint 4 kilométeres.

Az M5-ös autópályán, a Budapest felé vezető oldalon már befejezték az aszfaltozást Inárcs és Ócsa között. A 34-es és a 29-es km között megszűnt a forgalomterelés, itt ismét két sávon autózhatnak. Ugyanakkor Röszke irányába a terelés bontása elkezdődött, ezért mindkét sávot lezárták, a forgalom a leálló sávon halad. 1-2 km hosszan tapasztalható lassulás.

Az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 66-os és a 60-as km között munkavégzés miatt lezárták a külső és a leálló sávot. A forgalmat a belső sávra és az ellenkező oldal belső sávjára terelik. Emiatt a 64-es km-nél a Remeteségi pihenőhelyet lezárták. Tankolni előtte, a  94-es km-nél található Concó-pihenőhelynél, vagy később, a 43-as km-nél az Óbarok pihenőhelynél van lehetőség.

Baleset történt az M0-ás autóúton Szigetszentmiklós közelében az M1-es autópálya felé vezető oldalon hétfő reggel, jelenleg négy kilométeres a torlódás - közölte a katasztrófavédelem és az Útinform a honlapján. A katasztrófavédelem közlése szerint négy személyautó ütközött össze a 17-es kilométerszelvénynél. Az Útinform tájékoztatása szerint a járművek a belső sávot zárják el a forgalom elől.