- Az előírások közül a legfontosabb a hústartalom, amely a késztermékre vonatkoztatva legalább 51 százalék.
- Ha a hústartalom alacsonyabb, vagy 10 százaléknál több a mechanikailag lefejtett hús a termékben, az már nem nevezhető virslinek.
A fogyasztók továbbra is keresik a sajtos, chilis ízesítésű termékeket.
Így nem fürödhet be a virslivel, mutatjuk a trükköt
Hihetetlen variációi vannak már a virslinek, a hagyományos roppanós, juhbeles mellett már nem csak a baromfivirsli van jelen, hanem péládul a sajtos és a chilis is. Viszont vásárlás előtt érdemes az összetevőket elolvasni, ha előre csomagolt terméket választunk. A virsli összetételét egyébként a Magyar Élelmiszerkönyv szigorúan szabályozza, így nem fürödhetünk be, csak résen kell lenni. Bővebben>>>Kövesse az Economx.hu-t!
Értesüljön időben a legfontosabb gazdasági és pénzügyi hírekről! Kövessen minket Facebookon, Instagramon vagy iratkozzon fel Google News és YouTube-csatornánkra!
Legolvasottabb

Túl sokan vannak? Kizárhatnak 13 bíborost a konklávéból, ezen múlhat a választás

Nagy baj van, nyugtatót hívtak vissza a patikákból

Újabb szigor jön az egészségügyben

Lecsapott a jeges villámárvíz az országban, ezek a települések érintettek

Olyan felvételek jöttek a 67-es útról, amilyeneket még sosem látott - döbbenetes erővel csap oda a természet!

Trónfosztás: Elon Musk már nemigen rúg labdába Európában

Franciscus: milliós tömeg, öt kilométeres körmenet, egyetlen koporsó és semmi ravatal

Orbán Viktort Tiborczról kérdezték, nincs mit félreérteni a válaszon
Amerikai és más ellenséges zsoldosok is az oroszok oldalán harcolnak, kiszivárgott a lista, amire mindenki várt
