- Az előírások közül a legfontosabb a hústartalom, amely a késztermékre vonatkoztatva legalább 51 százalék.
- Ha a hústartalom alacsonyabb, vagy 10 százaléknál több a mechanikailag lefejtett hús a termékben, az már nem nevezhető virslinek.
A fogyasztók továbbra is keresik a sajtos, chilis ízesítésű termékeket.
Így nem fürödhet be a virslivel, mutatjuk a trükköt
Hihetetlen variációi vannak már a virslinek, a hagyományos roppanós, juhbeles mellett már nem csak a baromfivirsli van jelen, hanem péládul a sajtos és a chilis is. Viszont vásárlás előtt érdemes az összetevőket elolvasni, ha előre csomagolt terméket választunk. A virsli összetételét egyébként a Magyar Élelmiszerkönyv szigorúan szabályozza, így nem fürödhetünk be, csak résen kell lenni. Bővebben>>>Kövesse az Economx.hu-t!
Értesüljön időben a legfontosabb gazdasági és pénzügyi hírekről! Kövessen minket Facebookon, Instagramon vagy iratkozzon fel Google News és YouTube-csatornánkra!
Legolvasottabb
Belepiszkálnak a szabályokba a B-s jogosítványoknál, ágálnak a szakértők
Kiakadtak a műszerek: olyan sűrű szmog borítja be a fővárost, hogy szigorú forgalomkorlátozásokhoz nyúltak
Gyanús lett a sok nyugtamegszakítás, máris ott termett a NAV
Nyakunkon a kór, amitől mindenki félt, már a magyarok közt is elszabadult az új influenza
Kiakadt a szakszervezet: ezüstvasárnap is tömeg van a boltokban, a láncok mégis támadnak
Trump nem várt helyről kapott hadüzenetet, de a magyar kormány is aggódhat
Gigászi kedvezmények várnak a nyugdíjasokra jövőre, ezt nem mindenki tudja
Nem érdemes rizikózni: eleshet a nyugdíjától, aki erre nem figyel
50 milliós lakás havi 70 ezerből? Mutatjuk a trükköt, amiről alig tud valaki!