republikánusok jelöltje 39 nappal a választások előtt, közösségi média platformján jelentette be legújabb, Trump Watches névre keresztelt termékét. Támogatóinak azt mondta, az órák remek karácsonyi ajándékok lesznek, majd közzétette a linket, ahol meg lehet vásárolni őket – írja a CNN.

Az órák kiskereskedelmi ára 499 dollár (közel 180 ezer forint), de a sorozat egyike – Tourbillon – már borsosabb, 100 ezer dollárért (35,5 millió forint) vásárolható meg.

Utóbbi három különböző színben kapható, és limitált számban (147 db) van készleten. 

Az órák igazán különlegesek - imádni fogjátok őket


- írta Trump a Truth Social oldalon.

A honlapon található nyilatkozat kimondja, hogy sem Trump, sem a cége nem tervezte, nem gyártotta, nem forgalmazta és nem is értékesítette az órákat. A karórák értékesítése mögött egy „TheBestWatchesOnEart LLC” (a legjobb órák a Földön) nevű cég áll.

A közösségi médiában kritikusaira talált a volt elnök. Egy órákkal foglalkozó Youtuber állítása szerint a szerkezet eredeti gyártója Oliver Mory, aki a nagyon megfizethető Tourbillionokat gyárt félig Kínában, félig Svájcban. Maga a szerkezet is alapvetően 3500 dollárért megvásárolható más helyeken.

Trump nem először ad el saját nevével fémjelezett termékeket. Közel két évvel ezelőtt is dollármilliókat kaszált a nevével és képmásával ellátott új termékek eladásával.

Emellett egy aranyszínű tornacipőcsaládot és két könyvet is kiadott egy kiadóvállalaton keresztül, amelyet fia, Donald Trump Jr. alapított, és Trump-témájú bibliák sorát reklámozta.

Mattot kapott Trump, találkoznia kell Zelenszkijjel

Donald Trump nem tudja elkerülni, hogy találkozzon Volodimir Zelenszkijjel, hiába bírálta az elmúlt napokban egyre hevesebben az ukrán elnököt. Joe Biden és Kamal Harris már ezt megtette, így a kampány miatt a republikánus elnökjelöltnek is lépnie kell.
Bővebben--->