Taylor Swift-rajongói, ismertebb nevükön a Swiftie-k már egy ideje epekedve várták, hogy a milliárdos énekesnő pontosan kinek az oldalán áll az elnökválasztáson.

Nem kérdés, hogy Taylor Swift-nek óriási befolyása lehet az elnökválasztásokra, az Eras turnéjával felkavarta a turizmus állóvizét az Egyesült Államokban és Európában is, a londoni Victoria & Albert Múzeum pedig külön kulturális antropológiai jelenségként kezeli őt, és már külön Taylor Swift-szakértőket toboroz.

A hajnali elnökjelölti vita után aztán Swift nem hallgatott tovább, beállt a demokraták mögé. Erre pedig egy ideje már nagyon várhatott a kampánymenedzsment, hiszen egy óra sem kellett, máris Harris-Walz tematikájú barátságkarkötőket kezdtek el árulni – szúrta ki a Business Insider.

Húsz dollárért, 7200 forintért két karkötőt kaphatnak Kamala Harris támogatói. Az eredeti rajongói relikviához hasonlóan a karkötők krémszínű agyaggyöngyökből készültek, és a " Harris Walz 24" felirat olvasható rajtuk.

Győztest hirdettek Kamala Harris és Donald Trump vitáján

A politikai tanácsadó szerint a vita ellenére nem dőlt el még semmi a november 5-i választás kimenetelével kapcsolatban.
Ha többre kíváncsi, itt olvashat tovább.