A torna legnépszerűbb mérkőzései a magyar válogatott mérkőzései mellett a spanyol-angol döntő volt, utóbbi vitte a prímet a tétek számosságát tekintve is – írja közleményében a Szerencsejáték Zrt.

Horváth Zoltán, a társaság sportfogadási vezetője megjegyezte, nemcsak Yamalék sikere, hanem a gólok és a szögletek száma is a várakozásoknak megfelelően alakult, ahogy az is, hogy mindkét csapat szerzett gólt.

Ami a magyar válogatott csoportmérkőzéseit illeti, a legnagyobb figyelem a német-magyar meccset övezte a sportfogadók körében, a beérkezett téteket tekintve a top 10 legkedveltebb Eb-esemény közé tartott Szoboszlaiék mérkőzései közül a svájciak és a skótok elleni csoportmeccs.

A nyereményekkel kapcsolatosan Horváth Zoltán kiemelte azt is, hogy a szelvényszámok több mint tíz százalékkal emelkedtek az Eb előtti időszakhoz képest.

 Átlagosan 500-1000 forinttal játszanak a magyarok, ez azonban az Eb és a hasonló kaliberű futball-bajnokságok idején két és félszeresére emelkedik.

Az egyik legnagyobb tételt egy kecskeméti tippmixelő nyerte, aki a 4-es kötését 31-szer küldte játékba, egyenként 3 ezer forintos téttel, így több mint 11 millió forinttal lett gazdagabb.

Nem aprózták el a téteket a német-magyar meccsre a sportfogadók

A magyar válogatott második csoportmérkőzését is kimagasló fogadói érdeklődés övezte, sőt, a jelenlegi adatok szerint ez volt az Eb eddigi legnépszerűbb találkozója a Tippmixen.
Ha többre kíváncsi, itt olvashat tovább→