A Kisvárdai Várfürdő eredetileg 1967-ben nyitotta meg kapuit, és mindig is rendkívül népszerű volt, elsősorban a helyiek és a környékbeliek körében. Majd a fürdőt 2018 elején egy rövid időre bezárták, hogy felújítsák.

Az egyik leglátványosabb újítás az 5 emelet magas, 14 pályás csúszdapark lett Kisvárdán, amely nemcsak a környék legnagyobbja, hanem országos szinten is a jelentősebbek közé sorolható – írja a Termalonline.

A jelenleg Aquacinema névre átkeresztelt fürdőt teljes egészében, már a csúszdaparkkal együtt 2019-ben nyitották meg.

A szakportál szerint az Aquacinema ideális választás a családoknak, miután területén a csúszdapark mellett termálvizes, élmény-, wellness- gyermek- és úszómedencék is várják a vendégeket.

A csúszdapark csak a nyári főszezonban üzemel minden nap, míg a szaunavilág csütörtöktől vasárnapig délutánonként látogatható. A jegyárak pedig, a szolgáltatások igénybevételétől és az egyes kedvezményektől függően 3000 és 8000 forint között mozognak.

Célegyenesben a hányatott sorsú balatoni fürdő felújítása

Már a minisztériumnál pattog a labda: amint jóváhagyják a közbeszerzés nyertesét, jöhet az eredményhirdetés, a szerződéskötés és startolhat a kivitelezés.

A részletekről ITT írtunk bővebben.