A pénzintézet közölte, a bevezetése óta népszerű az OTP internet- és mobilbank Persely funkciója, aminek a segítségével szabad felhasználású megtakarítási számlákat hozhatunk létre, saját magunk által meghatározott célokkal, teljesen díjmentesen. Ezeket a perselyeket ráadásul kis összegekben, saját tempónkban hízlalhatjuk, vagyis teljesen rugalmasan kezelhetjük őket, kötöttségek nélkül részösszegeket is kivehetünk belőlük vagy teljesen ki is üríthetjük azt.

Tavaly novemberben már százezer ügyfél nyitott magának Perselyt, idén júliusra pedig ez a szám megkétszereződött, és közel 65 milliárd forint a megtakarítások összege.

Az OTP azt írja, a legtöbbször váratlan helyzetekre, tanulmányokra, lakhatásra, elektromos eszközökre és esküvőre gyűjtenek, a fiataloknál pedig a tanulmányok és a szórakozás a legnépszerűbb kategória.

Ezzel a módszerrel ingyen vehet fel készpénzt

Készpénzfelvételi díj? Valutaváltási díjak? Középárfolyam? Ezek manapság mind-mind olyan apró, rejtett költségek, amelyeket apránként, cserébe rendszeresen vonják le a számlánkról. Noha ezek általában pár ezer forintot jelentenek havonta, éves szinten viszont a sok kicsi sokra megy a bankok javára. Feltéve, ha nem lépünk.
Ha többre kíváncsi, itt olvashat tovább→