A legolcsóbb csomagunk 489 400, a legdrágább pedig ugyanebben a kategóriában (egy bolt, két felhasználó) 821 900 forint, ami már érintőképernyős kasszát tartalmaz − válaszolta kérdésünkre Lovász Attila, a Logbord Kft. üzletiintelligencia- és logisztikai szakértője. Az e-Trafik rendszer bevezetésének hosszáról a szakember elmondta, hogy a honlapjukon történő regisztrációt követően azonnal használatba vehető, meg lehet kezdeni a cikk- és partnertörzs kialakítását, adatok feltöltését és így tovább. Eközben a rendszer online megküldi a szerződést, és ennek aláírása után kerül sor az eszközök kiszállítására, egy-két héten belül

A szakember elmondta, hogy több száz rendszer értékesítését tervezik az eddig beérkezett érdeklődések alapján. Úgy látják, hogy a trafikok tulajdonosai, illetve leendő vezetői fontosnak tartják, hogy ne csak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal és a Nemzeti Dohány Nonprofit Zrt. elvárásainak megfelelő rendszert vezessenek be, hanem egy olyan rendszert, amely a trafik tulajdonosai számára pontos, jól áttekinthető információt szolgáltat az üzletmenetről.
Az internetkapcsolat költségén túl havonta a csomagokban foglalt boltonként és felhasználónként 3000 forint költséggel számolhatnak az új tulajdonosok. Mivel az e-Trafik felhőalapú szoftver, ez nemcsak a szoftverkövetést tartalmazza, hanem a teljes üzemeltetési költséget, így a szerverbérletet, az adattárolást, az adatmentést, a rendszergazdai díjat is.

Trafikrendszergyártók
TársaságWebcímE-mail
Kulcs-Soft Számítástechnika Nyrt.www.kulcs-soft.hu[email protected]
Laurel Számítástechnikai Kft.www.trafik.hu[email protected]
LogBord 2010 Kft.www.e-dohanybolt.hu[email protected]
MolSoft Informatika Bt.www.molsoft.hu[email protected]
Szintézis Informatikai Zrt.www.szintezis.hu[email protected]
Tice Szolgáltató Kft.tice.hu
VH Com Kft.www.vhcom.hu[email protected]
Forrás: Forrás: Napi Gazdaság-gyűjtés