Az iskolakezdés időszakában kiemelten fontosak a vezetékes szolgáltatások: ebben az időszakban jellemzően nő a vezetékes internet-szolgáltatásokat igénybe vevő háztartások száma, hiszen az otthonról elköltöző egyetemisták, fiatalok is önálló előfizetőkké válnak – áll a Digi közleményében. 

A Digi a családok, fiatalok iskolakezdési időszakát szeretné megkönnyíteni kedvezményes ajánlataival. 

Minden ügyfél, aki 2024. augusztus 1. és október 15. között fizet elő DIGINet 1000 FTTH optikai kábeles internetszolgáltatásra vagy DIGI Nekem (1000) díjcsomagra, az előfizetési időszak első két hónapjában 5-5 ezer forint, vagyis összesen 10 ezer forintos jóváírásban részesül. Ráadásul a Digi új ügyfelei az akció során díjmentesen WiFi 6 képes eszközt kapnak, hogy az internetezési élmény még teljesebb legyen.

A kedvezményt a meglévő ügyfelek is igénybe vehetik, amennyiben a határozatlan idejű optikai internet szolgáltatást tartalmazó előfizetésükre egy év hűséget vállalnak vagy DIGINet 1000 FTTH optikai internetet igényelnek meglévő TV- vagy telefonszolgáltatásuk mellé, illetve egy alacsonyabb sávszélességű optikai internet díjcsomagról váltanak az új kedvezményes ajánlatok valamelyikére.

A kedvezmény mind a meglévő, mind az új előfizetők esetében kizárólag 12 hónapos határozott idejű szerződés vállalása és e-Pack esetén vehető igénybe.

Indul a tanév, ilyenkor jönnek csak igazán jól a kedvezmények

A magyar mobilszolgáltatóknál számos kedvezmény érhető el, amelyek csökkenthetik a tanév eleji kiadásokat. A bankok is a fiatalok kedvében akarnak járni, így számos pénzintézet díjmentes szolgáltatásokat kínál, és olyan további kedvezményekkel halmozza el az ifjú ügyfeleket, mint az akciós koncertjegy vagy a Starbucks kávé. Bővebben ITT olvashat.