AI Summit 2024 – első nap

AI Summit 2024 – első nap

Hétfőn és kedden AI Summit BUDAPEST címmel kétnapos rendezvénysorozatot szervez az Indamedia a Magyar Zene Házában és a Néprajzi Múzeumban. A konferencia célja, hogy az érdeklődők valós betekintést nyerjenek a mesterséges intelligencia világába, és felfedezzék az üzleti életre, a társadalmi viszonyokra és az ipar világára gyakorolt jelenlegi és jövőbeli hatásait.

09:24
szeptember
9.

Az AI forradalma átalakítja az üzleti világot

Szerző: Economx

Hétfőn „Kanyarban előz a technológia” címmel tartja a konferencia nyitóelőadását Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter.

Addig is van olvasnivalónk az AI-ról: átalakítja az üzleti világot a mesterséges intelligencia forradalma.

A mesterséges intelligencia gyors fejlődése magával hozta az új szabályozások megjelenését (például az EU AI Act), amelyek egyre nagyobb hatást gyakorolnak a vállalkozások életére. Ansgar Koene, az EY globális AI-etikai és szabályozási vezetője adott interjút az Economxnak az európai szabályozásról, az AI felhasználásával kapcsolatos adatvédelmi aggályokról, valamint az AI Act vállalatokra gyakorolt hatásáról.

09:11
szeptember
9.

Sűrű a program

Szerző: Economx

Két helyszínen, a Magyar Zene Háza és Néprajzi Múzeumban, egyszerre több teremben zajlik a konferencia, melynek programját itt találja.

08:53
szeptember
9.

AI Summit, már másodszor

Szerző: Economx

Az AI Summit BUDAPEST rendezvénysorozat egyedülálló lehetőséget nyújt a hazai és a nemzetközi szakértők és érdeklődők számára, hogy valós betekintést nyerjenek a mesterséges intelligencia világába, hogy felfedezzék az üzleti életre, a társadalmi viszonyokra és az ipar világára gyakorolt jelenlegi és jövőbeli hatásait.

Kép: Economx, Hartl Nagy Tamás

Az Indamedia 2023-ban rendezte meg elsőként hazánkban, az AI Summitot, a konferenciát, amely csak és kizárólag a mesterséges intelligenciával kapcsolatos kérdésekre fókuszált. A tavalyi rendezvényről szóló tudósításainkat ezen a linken érheti el. 

Ajánlom figyelmedbe az alábbi cikket!

AI Summit 2024 – első nap

Hétfőn és kedden AI Summit BUDAPEST címmel kétnapos rendezvénysorozatot szervez az Indamedia a Magyar Zene Házában és a Néprajzi Múzeumban. A konferencia célja, hogy az érdeklődők...

A NAPI Online nem vállal felelőséget a cikküldő "Megjegyzés" mezőjébe írt tartalomért és kijelenti, hogy a cikküldő kizárólag látogatóink kezdeményezésére küld leveleket. Tájékoztatásul közöljük, hogy a cikküldő minden elküldött levélben megjeleníti a küldést kezdeményező látogató IP címét.

Copyright 2001-2024 www.napi.hu Online Kft. Minden jog fenntartva.