AI Summit 2024 – első nap

AI Summit 2024 – első nap

Hétfőn és kedden AI Summit BUDAPEST címmel kétnapos rendezvénysorozatot szervez az Indamedia a Magyar Zene Házában és a Néprajzi Múzeumban. A konferencia célja, hogy az érdeklődők valós betekintést nyerjenek a mesterséges intelligencia világába, és felfedezzék az üzleti életre, a társadalmi viszonyokra és az ipar világára gyakorolt jelenlegi és jövőbeli hatásait.

18:44
szeptember
9.

Az AI nem tudja megmondani, mi az a magyar

Mi az oka annak, hogy nem az AI írja meg a magyar stratégiát, holott az képes lenne arra

– tette fel a kérdést Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója.

Kép: Economx, Hartl Nagy Tamás

Szerinte a mesterséges intelligencia ötletelés szintjén tud segíteni a politikának, képes nyilatkozatot is írni, és sok esetben felmerül a gyanú, hogy néhány politikus esetében ez meg is történik, azonban az a stratégia, amit megalkotott próbaként hazánk számára, az lényegében bármelyik ország számára jó lett volna.

Mert amelyik bármelyik országnak megfelel, az egyiknek sem jó,

magyarázta miniszterelnök politikai igazgatója, hozzátéve, hogy szükség van egy többletre, hogy valóban magyar nagy stratégiát alkossunk, ez pedig a politikusi szakmát alapvetően érinti.

Orbán Balázs előadásáról bővebben itt olvashat.

09:11
szeptember
9.

Sűrű a program

Szerző: Economx

Két helyszínen, a Magyar Zene Háza és Néprajzi Múzeumban, egyszerre több teremben zajlik a konferencia, melynek programját itt találja.

08:53
szeptember
9.

AI Summit, már másodszor

Szerző: Economx

Az AI Summit BUDAPEST rendezvénysorozat egyedülálló lehetőséget nyújt a hazai és a nemzetközi szakértők és érdeklődők számára, hogy valós betekintést nyerjenek a mesterséges intelligencia világába, hogy felfedezzék az üzleti életre, a társadalmi viszonyokra és az ipar világára gyakorolt jelenlegi és jövőbeli hatásait.

Kép: Economx, Hartl Nagy Tamás

Az Indamedia 2023-ban rendezte meg elsőként hazánkban, az AI Summitot, a konferenciát, amely csak és kizárólag a mesterséges intelligenciával kapcsolatos kérdésekre fókuszált. A tavalyi rendezvényről szóló tudósításainkat ezen a linken érheti el. 

Ajánlom figyelmedbe az alábbi cikket!

AI Summit 2024 – első nap

Hétfőn és kedden AI Summit BUDAPEST címmel kétnapos rendezvénysorozatot szervez az Indamedia a Magyar Zene Házában és a Néprajzi Múzeumban. A konferencia célja, hogy az érdeklődők...

A NAPI Online nem vállal felelőséget a cikküldő "Megjegyzés" mezőjébe írt tartalomért és kijelenti, hogy a cikküldő kizárólag látogatóink kezdeményezésére küld leveleket. Tájékoztatásul közöljük, hogy a cikküldő minden elküldött levélben megjeleníti a küldést kezdeményező látogató IP címét.

Copyright 2001-2024 www.napi.hu Online Kft. Minden jog fenntartva.