Kormányinfó – 24.05.23.

Kormányinfó – 24.05.23.

A szerdai kormányülést követően ismét kiállt az újságírók elő Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Vitályos Eszter kormányszóvivő, hogy tájékoztatást adjanak, „mit és miért tesz a kormány”.

09:20
május
23.

Legutóbb Kína volt fókuszban

Szerző: Economx

A legutóbbi, két héttel ezelőtti Kormányinfó fókuszában a kínai elnök látogatása  állt.

Orbán Viktor és Hszi-Csin-ping közös sajtótájékoztatójáról itt olvashat bővebben.

09:13
május
23.

Háború és béke

Ismét összeült a kormány, az ott született döntésekről Gulyás Gergely és Vitályos Eszter tart tájékoztatót csütörtökön, a megszokottnál picit korábban, fél 10-től.

A tájékoztatón várhatóan hangsúlyos téma lesz a szomszédban zajló háború, valamint a közelgő önkormányzati- valamint az EP-választások, ugyanis a kormánypártok kampánya a háborúra koncentrál: „Háború helyett békét akarunk. Ez a választás tétje. Mi a béke pártján állunk!” – jelentette ki korábban Orbán Viktor miniszterelnök.

Hasonlót posztolt a tegnapi kormányülést követően a kormányszóvivő is: 

Ajánlom figyelmedbe az alábbi cikket!

Kormányinfó – 24.05.23.

A szerdai kormányülést követően ismét kiállt az újságírók elő Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Vitályos Eszter kormányszóvivő, hogy tájékoztatást...

A NAPI Online nem vállal felelőséget a cikküldő "Megjegyzés" mezőjébe írt tartalomért és kijelenti, hogy a cikküldő kizárólag látogatóink kezdeményezésére küld leveleket. Tájékoztatásul közöljük, hogy a cikküldő minden elküldött levélben megjeleníti a küldést kezdeményező látogató IP címét.

Copyright 2001-2024 www.napi.hu Online Kft. Minden jog fenntartva.