A BUX index 245,08 pontos, 0,34 százalékos emelkedéssel 72 539,74 ponton zárt szerdán. Czibere Ákos, az Equilor Befektetési Zrt. elemzője azt mondta, egyedül a Richter nem tudott emelkedni az átlag alatti nyári forgalom mellett, ami megfelel az európai tendenciának, miszerint az egészségügyi részvények nem emelkednek. Ennek az oka az, hogy az egészségügy anticiklikus iparágnak számít, és újabb átrendeződés történt.

A Mol 14 forinttal, 0,5 százalékkal 2842 forintra, az OTP-részvények ára 130 forinttal, 0,71 százalékkal 18 330 forintra, a Magyar Telekom árfolyama 4 forinttal, 0,37 százalékkal 1092 forintra emelkedett. A Richter-papírok árfolyama 25 forinttal, 0,26 százalékkal 9765 forintra esett.

A BUMIX 0,29 százalékos csökkenést könyvelt el a keddi záróértékéhez képest.

Egyre komolyabb eszközök védik az ügyfelek pénzét a kibercsalóktól

Törvénymódosítás adja meg a lehetőséget arra, hogy a bankok az eddigieknél gyorsabban és több adatot osszanak meg egymással a kibercsalókról, az Igazságügyi Minisztérium szabályozásban igyekszik megakadályozni a hamis banki hívásokat, az MNB pedig az online személyi hitelfelvételt tenné biztonságosabbá a csalókkal szemben.
Ha többre kíváncsi, itt olvashat tovább→

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!