Nagy változás jön a mobilbankban, önnek is lehet teendője

Nagy változás jön a mobilbankban, önnek is lehet teendője

Az OTP Bank frissíti mobilalkalmazását, a szolgáltatások kizárólag az új verzióval fognak működni. Szombat estig van ideje az érintett ügyfeleknek frissítenie applikációjukat. A frissítés kizárólag az iOS eszközöket érinti.

„Ha nem frissül automatikusan, kérjük, hogy frissítsd az alkalmazást 2024. augusztus 24-én 22.00 óráig” – téjékoztatta ügyfeleit az OTP Bank.

Egy technikai módosítást hajt végre a pénzintézet, ezt követően pedig csak a friss verzióval érhetőek el a szolgáltatások.

Az applikáció verzióját könnyen ellenőrizhetjük az alkalmazás-áruházban. Az OTP az ügyfelek türelmét és megértését kéri.

FRISSÍTÉS (12.15)

Az applikáció frissítése nem minden ügyfelet érint. A témában kerestük az OTP-t,

a bank lapunknak küldött válaszából kiderül: a technikai módosítás kizárólag az iOS operációs rendszerrel működő eszközöket érinti.

Kövesse az Economx.hu-t!

Értesüljön időben a legfontosabb gazdasági és pénzügyi hírekről! Kövessen minket Facebookon, Instagramon, Redditen vagy iratkozzon fel Google News és YouTube-csatornánkra!

Temetik a villanyautókat? Inkább érdemes megnézni a számokat

Európában tényleg nem az igazi az idei helyzet, de a globális növekedés 2024-ben is folytatódott.

Blogok

Ajánlom figyelmedbe az alábbi cikket!

Nagy változás jön a mobilbankban, önnek is lehet teendője

Az OTP Bank frissíti mobilalkalmazását, a szolgáltatások kizárólag az új verzióval fognak működni. Szombat estig van ideje az érintett ügyfeleknek frissítenie applikációjukat. A...

A NAPI Online nem vállal felelőséget a cikküldő "Megjegyzés" mezőjébe írt tartalomért és kijelenti, hogy a cikküldő kizárólag látogatóink kezdeményezésére küld leveleket. Tájékoztatásul közöljük, hogy a cikküldő minden elküldött levélben megjeleníti a küldést kezdeményező látogató IP címét.

Copyright 2001-2024 www.napi.hu Online Kft. Minden jog fenntartva.