Jöhetnek a személyre szabott biológiai fegyverek
Jöhetnek a személyre szabott biológiai fegyverek

Jöhetnek a személyre szabott biológiai fegyverek

Németh Gergely, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet vezérigazgatója az AI Summit 2024 konferencián tartott előadásában meghatározó tanulságnak nevezte az ember-gép arányának változását a modern hadseregekben.
Vermes Ádám, 2024. szeptember 15. Fotó: Economx / Hartl Nagy Tamás

Az új típusú technológiák gyorsabban válnak alkalmazhatóvá szélesebb kör számára, a gőzgép globális eloszlása még 150 évet vett igénybe, a ChatGPT-é viszont már csak 2 évet.

1990-ben még csak egy petabájt adat termelődött egy év alatt, ma a Youtube egy nap alatt 4,3-at tárol.

Kövesse az Economx.hu-t!

Értesüljön időben a legfontosabb gazdasági és pénzügyi hírekről! Kövessen minket Facebookon, Instagramon, Redditen vagy iratkozzon fel Google News és YouTube-csatornánkra!

További videók

Ajánlom figyelmedbe az alábbi cikket!

Jöhetnek a személyre szabott biológiai fegyverek

Németh Gergely, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet vezérigazgatója az AI Summit 2024 konferencián tartott előadásában meghatározó tanulságnak nevezte az ember-gép arányának...

A NAPI Online nem vállal felelőséget a cikküldő "Megjegyzés" mezőjébe írt tartalomért és kijelenti, hogy a cikküldő kizárólag látogatóink kezdeményezésére küld leveleket. Tájékoztatásul közöljük, hogy a cikküldő minden elküldött levélben megjeleníti a küldést kezdeményező látogató IP címét.

Copyright 2001-2024 www.napi.hu Online Kft. Minden jog fenntartva.