A Vodafone a tanévkezdéshez az otthoni Gigabit Net tarifacsomagot ajánlja, ami 2024. október 3-ig, a készlet erejéig érvényes, 2 évre. A tarifacsomag 1000 Mbit/s max letöltési sebességet, 31 ezer forintos készülékkedvezményt és Super WiFi-vel kiegészíthető WiFi modemet is tartalmaz. Abban az esetben, ha Vodafone ONE ügyfél, a csomag mellé 50 ezer forintos készülékkedvezmény jár. Ez 10 százalék online kedvezménnyel mindössze 7 259 forintot jelent havonta.

Szintén 10 százalékos online kedvezménnyel kínálja a Vodafone a Net L csomagját is, ami havonta 6 219 forintba kerül. Ez a kisebb tarifacsomag 500 Mbit/s max letöltési sebességet és az internetéhez megfelelő Super WiFi opcióval kiegészíthető WiFi modemet foglal magába.

Minél többen, annál olcsóbb

A Telekom havidíj-kedvezményeivel is érdemes tisztában lenni. Legalább 2 mobil-előfizetéshez 15 százalék kedvezmény társul, ha pedig legalább kettő otthoni szolgáltatással rendelkezik, akkor 20 százalék havidíj-kedvezményt vehet igénybe.

A Magenta 1 havidíj-kedvezmény keretein belül 30 százalék kedvezményt ad a Telekom az összes otthoni és mobil havi díjas díjcsomag havi díjából, illetve nagyobb készülékkedvezményhez juthat hozzá. Ehhez legalább 2 otthoni és 1 mobil vagy 2 otthoni és 3 korlátlan mobil előfizetés szükséges. 

Jelentős árengedményekkel találkozhat a Yettelnél is: ha Prime tarifás, Prime csoportokat alkothat szeretteivel a kedvezményekért. Ha többen vannak, ingyen beszélhetnek egymással belföldön, valamint további előnyökhöz juthatnak: két Yettel Prime előfizetéssel 10 százalék havidíj-kedvezmény jár minden bevont tarifára, 3 vagy több Yettel Prime előfizetéssel pedig 15 százalék havidíj-kedvezményt kaphatnak minden bevont Yettel Prime tarifára. 

Kedvezményes bulijegy és kávé

Az OTP Junior kártya az ingyenes számlavezetésen felül további előnyökkel jár, amelyek mellett nem szabad elmenni. Ha elmúlt 16 éves, de a 24-et még nem töltötte be, a 2024. augusztus 26. és szeptember 22. között nyitott új OTP Junior számlához vagy Bázis számládhoz Junior kedvezménnyel most akár 20 000 forint jóváírást kaphat.

Ha pedig a Junior kártyával vásárol a bank partnereinél, akár 30 százalék pénzvisszatérítést kaphat az OTP Kedvezményprogramban.

A promócióban többek között olyan partnerek vesznek részt, mint a KFC, a Mobilfox, a Starbucks, a Líra és a Budapest Park.

Viszont ez a promóció sem tart örökké, 2024. július 1-től 2024. szeptember 30-ig használhatja ki az előnyeit. 

Számlacsomagok minden színben

A K&H Bank a fiataloknak szánt számlacsomagokat három csoportra bontotta, ezek 14 éves kor alattiaknak, 14 és 18 év közötti diákoknak és 26 éves kor alatti fiatal felnőtteknek szólnak. A „K&H ifjúsági számlacsomag gyerekeknek” azzal a célzattal lett kitalálva, hogy a gyerekek egyszerűen és biztonságosan ismerkedjenek meg a pénzügyekkel.

A „K&H ifjúsági számlacsomag középiskolásoknak” akár 20 ezer forint jóváírást is kínál a 14 és 18 év közötti diákoknak. A „K&H ifjúsági számlacsomag fiatal felnőtteknek” csomaggal akár 40 ezer forint jóváírást lehet szerezni, valamint számlát is lehet nyitni az applikáción keresztül. Mindhárom fiataloknak szánt csomag kedvezményekkel és 0 forint számlavezetési díjjal rendelkezik. 

Az Unicredit bank a Diákszámla Zéró csomaggal tesz az ifjak kedvére, ahol szintén 0 forint a számlavezetési díj (EBKM: 0,01 százalék), illetve 35 000 forint jóváírása is lehetséges a feltételek teljesítése esetén. A bank nemcsak a diákoknak kínál akciókat: a Kártya+ megtakarítási lehetőségekkel bír, ugyanis ezzel számtalan webáruház és üzlet ajánlatai közül válogathat, melyek akár 35 százalék kedvezményt is nyújtanak élelmiszer, ruházat, elektronikai cikkek vagy könyvek vásárlása során. 

Végül, de nem utolsó sorban a Raiffeisen Bankot is hasznos megemlíteni, ahol Yelloo számlát azért érdemes nyitni 18 év felett, mert 25 éves korig ingyenes a havidíj, az első éves kártyadíj, az online utalás 50 000 forintig és a belföldi készpénzfelvétel havonta 2 alkalommal 150 000 forintig.