A MagNet Banknál Zöld hitelcélokra akár 12 millió forintos hitelt is felvehetünk, tíz éves futamidő mellett, ráadásul a bank tájékoztatása szerint az igazolt jövedelemtől és a megadott csoportos beszedésektől függően akár 12,25 százaléknyi kamatkedvezmény is elérhető a standard személyi kölcsönhöz képest – derül ki a BiztosDontes.hu közleményéből

A Magnet Bankon kívül az Erste és az UniCredit Bank szintén 12 millió, a CIB Bank pedig 15 millió forintnál tartja a felvehető hitelkeretek felső határát. Ugyanakkor ezek teljesen függetlenek a felhasználási céltól.

Gergely Péter pénzügyi szakértő véleménye szerint a fentiek miatt elképzelhető, hogy idén ismét rekord születik az újonnan megkötött személyhitel-szerződéseknél.

Ezt pedig a közlemény szerint az is alátámasztja, hogy a Magyar Nemzeti Bank adatai alapján idén már az első öt hónapban 300 milliárd forint felett járt a piac. A szakértő szerint a jelenlegi szinten marad a kereslet, akkor a teljes évi szerződéses volumen elérheti a 600-700 milliárd forintot.

Olcsóbb személyi kölcsön, drágább lakáshitel - így léptek a nagybankok

Kedvezőbbé tette személyi kölcsönének kamatait az MBH, az OTP viszont a kamatplafon fölé drágította a lakáshiteleit.
Ha többre kíváncsi, itt olvashat tovább→